Penkių grūdų košė su moliūgų sėklomis

Ingredientai:

 

150 g penkių grūdų dribsnių

250 ml ožkos pieno (tinka įprastas, sojų, ar be laktozės)

100 g moliūgų sėklų

60 g medaus

100 g persikų ar nektarinų

100 g arbūzo

100 g kriaušių

žiupsnelis cinamono

šviežių mėtų lapų

Gaminimas:

 

1. Virkite dribsnius apie 5 minutes, įpilkite pieno ir kaitinkite, bet neužvirkite.

 

2. Nuimkite puodą nuo viryklės, uždenkite ir palikite brinkti.

 

3. Gerai įkaitintoje keptuvėje paskrudinkite moliūgų sėklas, įdėkite truputį medaus ir leiskite šiek tiek karamelizuotis.

 

4. Nuimkite keptuvę ir leiskite atvėsti.

 

5. Patiekite košę su vaisiais, karamelizuotomis moliūgų sėklomis ir cinamonu.